Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Psykiatrichef avgår

Publicerat söndag 16 december 2001 kl 09.55
Nu avgår chefen för psykiatrin i Uppsala läns landsting, Fritz-Axel Wiesel. Anledningen är att han vill ägna mer tid åt sin tjänst som professor på Uppsala Universitet.
I åtta år har Fritz-Axel Wiesel varit chef för psykiatrin i länet. Samtidigt har han också varit professor i psykiatri på Uppsala Universitet. Han känner nu att han har blivit tvungen att välja. Psykiatrichefen känner också att han inte längre kan göra ett tillräckligt bra jobb. - Jobbet som chef har blivit alltmer påfrestande, säger han. Även chefen för allmänpsylkiatriska kliniken Elyses Penaio kommer att försvinna från den psykiatriska vården i Uppsala. Han försvinner bara tillfälligt från och med augusti då han ska ta tjänstledigt i ett år.
Psst...!
Vill du ta med dig Musikhjälpen i fickan? Ladda hem vår app så kan du fortsätta följa sändningen och önska låtar när du är på språng!
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.