Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/

Fyllda dadlar till glöggminglet

Publicerat torsdag 11 december 2014 kl 09.36
Christinas dadlar. Foto: Christina Jansson
Christinas dadlar. Foto: Christina Jansson

Christina bjuder på julens sötaste och mest energifyllda naturgodis. Fyll dadlarna med mandel eller ost, eller linda dem i bacon.

Fyllda dadlar 1
Skär ett längsgående snitt i en färsk dadel. Pilla ut kärnan. Rulla in en sötmandel i mandelmassa och stoppa in i dadeln. Stäng igen dadeln och doppa i mörk choklad som fått smälta i vattenbad. Låt stelna.

Fyllda dadlar 2
Skär ett längsgående snitt i en färsk dadel. Pilla ut kärnan. Rulla en boll av roquefortost (blåmögelost) och stoppa in i dadeln.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".