Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Gul jul med saffran i maten

Publicerat måndag 22 december 2014 kl 10.32
Laleh Maghonaki tipsar om saffran
(11 min)
Laleh Maghonaki. Foto: Henrik Skarstedt/SR
Lös upp saffran i varmt vatten för att lösgöra smaken tipsar Laleh Maghonaki. Foto: Henrik Skarstedt/SR

Saffran kan användas till så mycket mer i jul än bara lussebullarna. Matinspiratören Laleh Maghonaki tycker att man kan ha saffran i nästan allt, men varnar för överdoser.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".