Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Hur gör man en kokbok?

Publicerat torsdag 12 februari 2015 kl 15.20
"Det gällde att få recepten som bara finns i Jills hjärna ned på papper"
(14 min)
Liselotte & Ulrika Foto:Thomas Artäng/Sveriges Radio
Liselotte & Ulrika Foto:Thomas Artäng/Sveriges Radio

Matskribenten Liselotte Forslin och fotografen Ulrika Ekblom åkte till Nashville där dom gjorde en kokbok tillsammans med artisten och den också matlagningsglada Jill Johnson som en del av programserien i SVT, "Jills veranda"

I förmiddagsprogrammet berättade dom om hur kokboken kom till, om 10 intensiva dagar och om matstyling.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".