Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Ett utsläpp av flourvätesyra har inträffat i en industrilokal i området. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Dalarna.
(Publicerat idag kl 12.51)

Småföretag klarar sig bra

Publicerat torsdag 25 april 2002 kl 13.40
Småföretag i Uppsala län har klarat sig relativt bra i den svaga konjunkturen, enligt den så kallade småföretagsbarometern som görs i samarbete mellan Företagarnas riksorganisation och Föreningssparbanken.
Trots en svag konjunktur har småföretagen i Uppsala län klarat sig bra. När företag i andra län har upplevt en fortsatt konjunkturnedgång har småföretagarna i Uppsala län fått se en oförändrad utveckling sen i höstas. Framtidstron bland länets företagare är också rekordstor. Bara i Jönköpings län ser man mer positivt på den framtida konjunkturutvecklingen. Sju av tio företag i Uppsala län ser dessutom att det finns goda utsikter för att expandera verksamheten. Samtidigt säger en tredjedel av företagen att arbetskraftsbristen i länet kan är ett hot mot utvecklingen. Orsaken uppges vara bland annat bostadsbristen men också svårigheten att locka ungdomar till länets småföretag.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min spellista".