Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Kanal Uddevalla granskas

Publicerat måndag 14 april 2003 kl 12.08
Radio och TV-verket ska nu titta närmare på det samarbete som är mellan den lokala TV-stationen Kanal Uddevalla och den kommersiella RTV-kanalen, som är knuten till TV 4 Fyrstad.
Kanal Uddevalla har sändningsrättigheterna för att sända lokala TV-program av de ideella föreningarna i Uddevalla, men på drygt ett år har de olika organisationerna bara sänt en dryg timmes program, resten har varit i den kommersiella RTV:s regi. - Det måste råda klarhet för tv-tittarna om vem som står för sändningarna, säger Birgitta Ivarsson på Radio och TV-verket, och menar att den lokala kanalen inte får blandas ihop med några kommersiella sändningar. Under maj månad kommer Radio och TV-verket att vara klar med sin översyn.
Psst...!
Vill du ta med dig Musikhjälpen i fickan? Ladda hem vår app så kan du fortsätta följa sändningen och önska låtar när du är på språng!
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.