Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Storkök duktiga på Eko-mat

Publicerat tisdag 2 april 2002 kl 06.52
Inom Västra Götalands län serverar storköken nästan alltid något som odlats fram ekologiskt. Det framgår av en undersökning som gjorts av Näreko, och som är ett samarbete mellan Hushållningssällskapet, kommuner, länsstyrelsen och regionen.
Totalt har 52 kostchefer för storkök som lagar mat till skolor, sjukhus och service-hus svarat på När-ekos enkät. Särskilt duktiga på att servera mat som tagits fram ekologiskt är, enligt Näreko, de kommunala storköken i Lilla Edet, Trollhättan, Vänersborg och Sotenäs.
Psst...!
Vill du ta med dig Musikhjälpen i fickan? Ladda hem vår app så kan du fortsätta följa sändningen och önska låtar när du är på språng!
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.