Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Upprört vid parkeringshaveri på Näl

Publicerat fredag 2 december kl 09.26
Kenneth Andersson: Det är för jävligt
(0:18 min)
Kenneth Andersson från Trollhättan framför en trasig parkeringsautomat vid sjukhuset Näl. Foto: Richard Veldre/Sveriges Radio
Kenneth Andersson från Trollhättan tycker att parkeringsproblemen vid Näl är urdåliga. Foto: Richard Veldre/Sveriges Radio

Parkeringsautomaterna på Näl var ur funktion under fredagsförmiddagen. Istället hänvisades till sms-parkering. De som inte kan sms-parkera hänvisades först till andra parkeringar, långt från sjukhusområdet.

När P4 Väst besöker Näl på fredagsmorgonen cirkulerar flera irriterade bilister på sjukhusparkeringen. En av dem är Kenneth Andersson från Trollhättan.

– Jag är här med min fru och vi har ett inbokat besök tjugo i tio. Så fungerar inte p-automaterna.  Jag har gått runt överallt och tittat men det fungerar inte någonstans, säger han.

När Kenneth Andersson ringer Securitas på morgonen hänvisar de honom till sms-parkering. Men han kan inte använda det. Då blir han istället hänvisad till att parkera utanför sjukhusområdet.

– Jag tycker att det är för dåligt, säger han.

När P4 Väst ringer upp felanmälan hos Securitas har de ändrat sig.

– Nu ser vi att det är så omfattande fel att det går bra att parkera ändå. Vi kommer inte att utföra några parkeringskontroller på sjukhusområdet i dag.

Psst...!
Vill du ta med dig Musikhjälpen i fickan? Ladda hem vår app så kan du fortsätta följa sändningen och önska låtar när du är på språng!
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.