Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Nyårssupén står framdukad

Publicerat lördag 31 december 2016 kl 12.45
Siv Florén: Det blir lite súpeartad nyårsmat
(0:52 min)
Nyårssupe
1 av 3
Foto: Janerik Henriksson/TT
Stig och Siv
2 av 3
För Stig och Siv Florén blir det nyårssupé med lax och räkor, men ingen oxfilé. Foto: Carin Österdahl/ Sveriges Radio.
Janne Dahl
3 av 3
Janne Dahl firar med kallrökt lax och hovmästarsås. Foto: Carin Österdahl/ Sveriges Radio.

Vad vore väl nyårsafton utan nyårssupé? P4 Väst frågade Uddevallabor som trotsat blåsten och gett sig ut på stan om vad som står på menyn ikväll.

Stig och Siv Florén satsar på en ganska klassisk nyårssupé med lax och räkor. Någon oxfilé blir det däremot inte i år.

– Näe, det blir det inte, säger Stig Florén.

Janne Dahl, han satsar på kallrökt lax med hovmästarsås.

– Till efterrätt blir det vaniljsås och hallon.

Sen blir det till att se på tv men inte vilka program som helst.

– Väl utvalda blir det, jag är ingen slav under tv:n precis, säger Janne Dahl.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".