Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Dålig mathantering i Varberg

Publicerat tisdag 25 februari 2003 kl 06.45
Bara fyra matställen av 93 i Varberg klarade den inspektion som kommunens miljö- och hälsoskyddskontor gjorde i höstas.
Övriga restauranger, kaféer, gatukör och pizzerior hade brister i till exempel hygienen eller sättet att hantera maten. Av dom 89 matställen som inspektörerna hittade fel hos, fanns 55 stycken där man hittat samma fel redan vid en inspektion 2001. Men ändå var felen inte åtgärdade. Inspektör Lotta Skagesten säger till Hallands Nyheter att det inte är meningen att restaurangägare ska kunna strunta i anmärkningarna. Därför kommer miljö- och hälsoskyddsnämnden att utfärda direkta förelägganden för dom som inte följer inspektörernas uppmaningar.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.