Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
LAHOLM

Bra saltvärden i Gårdschips

Publicerat söndag 26 april 2009 kl 13.50

Gårdschips från Laholm innehåller jämförelsevis lite salt och glutamat, men ganska mycket mättat fett. Det visar en undersökning som GöteborgsPosten har gjort.

Tidningen har låtit ett labarotarium analysera innehållet i nio vanliga sorters chips.

Det visade sig då att Gårdschipsen hade relativt bra värden. Men när det handlar om fetter så hade OLW:s dill och gräslök bäst resultat.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".