Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Åtta skolprojekt i länet har fått EU-bidrag

Publicerat torsdag 22 maj 2003 kl 16.17
Åtta projekt på skolor i Örebro län har fått bidrag på sammanlagt drygt 84 000 euro av den statliga myndigheten Internationella programkontoret. Tanken är att projekten på sikt ska utveckla kvaliteten i utbildningen och stärka arbetslivet.
Dom flesta av dom 8 projekten handlar om elevpraktik. Internationella programkontorets generaldirektör Boo Sjögren säger att dom projekt som beviljats medel bedöms ha en mycket god kvalitet. De projekt i Örebro län som beviljats stöd är: Two-by-two.Projektet handlar om utbildarutbyten. Projektanordnare är Virginska skolan i Örebro. Teaching in Europe. Projektet handlar om utbildarutbyten. Projektanordnare är Risbergska Skolan i Örebro . Discovering Belgium Building Styles in Education. Projektet handlar om utbildarutbyten. Projektanordnare är Tullängsskolan i Örebro. Restaurangpraktik i Europa. Projektet handlar om elevpraktik. Projektanordnare är Sydnärkes Utbildningsförbund, Alléskolan i Hallsberg. Nya vägar inom IT-utbildningen. Projektet handlar om elevpraktik.Projektanordnare är Lindeskolan i Lindesberg. Risbergska in Europe. Projektet handlar om elevpraktik. Projektanordnare är Risbergska skolan i Örebro. Discovering Belgium Building Styles in Practice. Projektet handlar om elevpraktik. Projektanordnare är Tullängsskolan i Örebro. Our New Contacts in Europe and Örebro. Projektet handlar om elevpraktik. Projektanordnare är Virginska skolan i Örebro. Totalt är det 100 projekt i Sverige som fått bidrag. Projekten finansieras med EU-medel men det är Internationella programkontoret som fattar beslut om vilka projekt som ska beviljas.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".