Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Så tillagar du egen sill, rödkål och köttbullar till julbordet

Publicerat fredag 19 december 2014 kl 10.00
Foto: Lina Lund/Sveriges Radio
1 av 2
Foto: Lina Lund/Sveriges Radio
Foto: Lina Lund/Sveriges Radio
2 av 2
Fredrik Kämpenberg styr upp bland grytorna. Foto: Lina Lund/Sveriges Radio

Kring jultider blir det en del julmat. Ibland kan man behöva förnya maten på julbordet lite, därför bjöd vid in kocken Fredrik Kämpenberg som gav oss tips på sill, grönsaker och köttbullar med mandlar.

Nedan finner du samtliga recept från dagens sändning. Håll till godo och god jul! Hoppas det smakar.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".