Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Studenter hjälper polisen att förhöra snattare

Publicerat söndag 23 februari 2003 kl 10.34
Med hjälp av studenter från polishögskolan har polisen i Norrköping under helgen förhört ett stort antal snattare, som annars hade fått vänta länge på att bli förhörda.
Ett 80-tal snattare har förhörts på löpande band i Norrköpings polishus under helgen. Förhören har hållits av fyra studenter från polishögskolans tredje termin. Conny Dahl, chef för stöldroteln på polisen i Norrköping, har själv undervisat på polishögskolan och har stark tilltro till studenternas förmåga att hålla förhören. Maria Bexell, student vid polishögskolan i Stockholm, har inte mött några reaktioner på att hon är student. - Jag tror inte de som varit här har tänkt på det. De är så upptagna i sina egna problem, säger Bexell. Hon tror att hon tar mer tid på sig under förhören till skillnad från sina äldre kollegor. - Jag vill ju inte att det ska bli fel.
Psst...!
Vill du ta med dig Musikhjälpen i fickan? Ladda hem vår app så kan du fortsätta följa sändningen och önska låtar när du är på språng!
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.