Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/
Norrköping

Restaurangernas barnmenyer idiotförklarar oftast barnen

Publicerat fredag 24 oktober 2014 kl 13.36
Jerney Kovac: "Barn ska ju äta det vi äter fast i mindre portioner"
(18 min)
Jerney Kovac, krögare i Norrköping. Foto: Jessica Gredin/Sveriges Radio.

Krögaren Jerney Kovac bjuder på ännu en pasta med talande namn, nämligen Penne all ’arrabbiata som beskriver en ganska vanlig scen från Italien påstår Jessica. Vi får lära oss ett annorlunda sätt att reda och sätta smak på soppor och vi beklagar oss över barnmenyerna på de flesta restauranger. 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".