Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Norrköping

Så imponerar du i semmeltid

Publicerat fredag 30 januari 2015 kl 13.28
Jerney Kovac: "Maritozzi väcker barndomsminnen från Rom"
(8:49 min)
Jerney Kovac, krögare i Norrköping. Foto: Jessica Gredin/Sveriges Radio.
Jerney Kovac, krögare i Norrköping. Foto: Jessica Gredin/Sveriges Radio.

Bjud på bakverket maritozzi istället för traditionella semlor! Krögaren Jerney Kovac berättar hur du gör. Dessutom får vi veta hur italienska kockar (bort-)förklarar att svenskarna klår dem i internationella tävlingar som Bocuse d´Or i veckan.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".