Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Norrköping

Så gör du en bra minestrone

Publicerat fredag 20 februari 2015 kl 13.08
Jerney Kovac: "Minestrone är ett missbrukat begrepp"
(9:01 min)
Jerney Kovac, krögare i Norrköping. Foto: Jessica Gredin/Sveriges Radio.
Jerney Kovac, krögare i Norrköping. Foto: Jessica Gredin/Sveriges Radio.

Krögaren Jerney Kovac om stämningen i Italien efter att fotbollsvandaler löpte amok i Rom igår. När känslorna lagt sig får vi veta hur man gör en matig minestrone på friulanskt sätt.

  

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".