Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Cacciucco - mångkulturell fisksoppa från Livorno

Publicerat fredag 4 december 2015 kl 13.36
Fiskaren använde den fisk han inte kunnat sälja
(5:45 min)
Jerney Kovac, krögare. Foto: Jessica Gredin/Sveriges Radio.
Jerney Kovac, krögare. Foto: Jessica Gredin/Sveriges Radio.

I Italien kan fisksoppan heta t.ex. brodetto eller cacciucco. Krögaren Jerney Kovac lär oss göra en cacciucco så som fiskarna gör i hamnstaden Livorno i Toscana. 


Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".