Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Snabbgrillat lamm så du hinner umgås med gästerna

Publicerat fredag 13 maj 2016 kl 13.09
I Rom kallas det "brända fingrars lamm"
(4:35 min)
Jerney Kovac, krögare i Norrköping.
Jerney Kovac, krögare i Norrköping. Foto: Jessica Gredin/Sveriges Radio

Jerney Kovac tipsar om lammkotletter som du förbereder för att slippa stå så länge vid grillen. Servera med grillad citron, grillade grönsaker och den spännande dipsåsen "bagna cauda". 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".