Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Så gör du köttbullar av resterna från steken

Publicerat fredag 20 maj 2016 kl 13.58
Jerney Kovac: Ett sätt att ta tillvara det som blivit över
(2:58 min)
Jerney Kovac, krögare i Norrköping. Foto: Jessica Gredin/Sveriges Radio.
Jerney Kovac, krögare i Norrköping. Foto: Jessica Gredin/Sveriges Radio.

I Rom äter man köttbullar på tisdagar eller onsdagar för då har man hunnit förvandla resterna från helgens stek till läckra "polpette".


Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".