Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Gör något gott av pumpa - här får du två förslag

Publicerat fredag 4 november 2016 kl 14.30
Jerney Kovac: Med lite lök och kryddor får man en bra balans till pumpans sötma
(3:35 min)
Jerney Kovac, krögare.
Jerney Kovac, krögare. Foto: Jessica Gredin.

"Ravioli alla mantovana" eller varför inte en parmesanvänd kotlett med pumpacréme som gratinerats med taleggio.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".