Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Nio decennier av fantastisk radio att återupptäcka och minnas.

Mat och kulinariska resor

Publicerat måndag 30 oktober 2006 kl 23.59

Följ med på en kryddstark, halsbrytande världsomsegling och en rundvandring i svenska bygder där det bjuds på grännapäron, spettkaka och sötost. I radions första matlagningsprogram Novisen vid spisen hör vi Tore Wretman instruera Folke Olhagen i att laga pasta, ett exotiskt inslag i 1950-talets svenska matlagning. 

.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".