Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Egna odlingar är bäst för klimatet

Publicerat onsdag 9 maj 2007 kl 15.11
foto: scanpix

Att producera och transportera livsmedel innebär att stora mängder koldixid släpps ut och bidrar därmed starkt till växthuseffekten och klimatförändringen. Det anser Martin Zahr som leder ett energiprojekt i Stockholm. I Linghed bor Kerstin Eriksson som själv odlar sina grönsaker

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".