Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Smak av Dalarna serveras i New York

Görgen Tidén i Rättvik packar rökt aborre och lokala råvaror för en Galamiddag i New York

Publicerat fredag 7 juni 2013 kl 09.03
Görgen Tidén
(3:18 min)
Görgen Tidén

Sverige som matland verkar hetare än någonsin och nu ska det svenska köket serveras på ett stort event på Long Island utanför New York. Internationella kändisar ska under flera dagar få uppleva svensk mat med regionala smaker. Görgen Tidén från Rättvik ska servera mat med smak av Dalarna under två av de dagar som svenska maten står i centrum

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".