Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Kurs ska göra lokala livsmedel säkrare

Publicerat onsdag 16 februari 2005 kl 07.07

Det finns idag en lag om att livsmedelsproduktion skall vara kvalitetssäkrad, producenterna måste arbeta efter en så kallad HACCP-plan. Men det är något som många små lokala producenter av livsmedel här i länet inte har idag. Därför anordnas det nu kurser, och en sådan startade i går kväll i Rättvik.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".