Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Stopp för upphandling i Orsa

Publicerat måndag 6 maj 2002 kl 16.10
En upphandling av färdtjänst i Orsa har stoppats av länsrätten. Det är ett åkeriföretag i Borlänge som begärt att upphandlingen av färdtjänst i Orsa ska göras om.
Företaget anser att förfrågningsunderlaget är så otydligt, att det är omöjligt att lägga ett anbud på affärsmässiga grunder. Länsrätten säger i sitt beslut att det finns anledning att stoppa upphandlingen i avvaktan på ett slutligt besked om hela upphandlingen måste göras om. Upphandlingen av färdtjänsten i Orsa sköts av Moras Upphandlingsenhet som tidigare i år kritiserats av Justitieombudsmannen för att man inte följt reglerna om sekretess. Ytterligare ett fall av brott mot sekretesslagen ligger nu hos JO för behandling.
Psst...!
Vill du ta med dig Musikhjälpen i fickan? Ladda hem vår app så kan du fortsätta följa sändningen och önska låtar när du är på språng!
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.