Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Så gör du goda veganska köttbullar till jul

Publicerat torsdag 22 december 2016 kl 13.22
Gustav Johansson: Jag säger veganska köttbullar så att folk ska veta vad man pratar om
(3:15 min)
Matbloggaren Gustav Johansson lagar mat utomhus en sommardag
Matbloggaren Gustav Johansson från Borlänge. Foto: Malin Sydne

Vad sägs om några veganska rätter på årets julbord? Det vill matbloggaren Gustav Johansson, bördig från Borlänge, inspirera till, och ger här tips på hur du får till goda veganska köttbullar.

Gustav Johansson kommer från Borlänge men bor numera i Stockholm. Till vardags driver han matbloggen Jävligt gott som fokuserar på vegetarisk och vegansk mat. 

Här ger han tips på veganska köttbullar som du kan ställa fram på julbordet.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".