Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Snapa dig till ett jobb på P3 Nyheter

Publicerat måndag 30 januari kl 07.30
P3 nyheter Snap

Brinner du för andra människors berättelser? Då söker vi dig! Snapa oss på p3nyheter.

JUST NU söker vi en ny reporter till vår granskande redaktion i Göteborg! Du ska förutom att vara orädd också ha en egen berättarstil och dessutom vara en person som vågar ta dig in i nya miljöer. Mycket har hunnit hända rent tekniskt inom journalistiken, och just för att kunna söka den här tjänsten behöver du två viktiga ingredienser: uppfinningsrikedom och en smartphone.

UPPDRAGET ÄR ATT vi vill att du ska ta dig in. Hur du tolkar det är upp till dig, men vi vill att du ska ta dig in i en miljö och/eller kultur som du inte känner till, och visa oss det du hittar. Vilka är människorna? Vad pratar dom om? Vad tycker dom? Och om du skulle beskriva det du möter för någon genom att använda dig av snaps, hur skulle det då se ut? Vi förutsätter att du inte gör något som bryter mot Sveriges Radios riktlinjer eller något olagligt. Med det sagt: snapa p3nyheter och visa oss när du tar dig in.

Välkommen till ditt livs utmaning.

Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.