Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Här hör du de senaste nyheterna, men vi nöjer oss inte där. Vi tar nyheterna djupare.

Tommy trea i VM i fisk och kött

Publicerat torsdag 29 januari 2015 kl 05.00
Tommy Myllymäki dagen efter Bocuse D' Or
(6:50 min)
Vinnaren Örjan Johannessen från Norge(i mitten) flankerad av tvåan Philip Tessier, USA(till vänster) och trean Tommy Myllymäki(till höger) firar på podiet efter vinsterna i Kock- VM i Lyon. Foto: Laurent Cipriani/TT.
Vinnaren Örjan Johannessen från Norge(i mitten) flankerad av tvåan Philip Tessier, USA(till vänster) och trean Tommy Myllymäki(till höger) firar på podiet efter vinsterna i Kock- VM i Lyon. Foto: Laurent Cipriani/TT.

På onsdagskvällen utsågs Tommy Myllymäki världens tredje bästa kock i den prestigefyllda tävlingen Bocuse D´Or som också kallas för kock-VM. Tävlingen avgjordes i franska Lyon där 24 länder deltog i att på tid laga en fiskrätt och en kötträtt. Vann gjorde Norge och silver gick till USA. Samtal med Tommy Myllymäki.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".