Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Här hör du de senaste nyheterna, men vi nöjer oss inte där. Vi tar nyheterna djupare.

Frukt och grönt tappar i näringsvärde

Uppdaterat måndag 18 januari 2016 kl 05.56
Publicerat måndag 18 januari 2016 kl 05.00
Daniel Öhman inför programserien Matens pris
(8:29 min)
Frukt och grönsaker på skärbräda. Foto: Christine Olsson / TT
Foto: Christine Olsson/TT

Grönsaker är inte så nyttiga som de en gång var. Om det handlar bland annat den prisade programserien "Matens pris", som nu är tillbaka. Livsmedelsproduktionen har skruvats upp till max och med det följer många baksidor. Hör samtal med Daniel Öhman, som gör granskningen tillsammans med Malin Olofsson.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".