Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Personalgalleri, kontaktuppgifter, frekvenser, Sveriges Radio Värmland P4

SR Värmland söker tre programledare och en programledare/producent

Publicerat onsdag 12 oktober 2005 kl 13.37

För samtliga tjänster krävs att du har god samhällsorientering, bred allmänbildning och
B-körkort.
Det är meriterande om du tidigare har arbetat som självkörande programledare då alla program självkörs samt om du kan Sveriges Radios arbetsverktyg, som ENPS, Digas och Mandozzi.
Vi uppskattar om du har goda kunskaper om Värmland.

Majoriteten av redaktionens personal är män och vi har få med annan bakgrund än den traditionellt svenska. Vi ser därför gärna att du som söker är kvinna eller person med annan etnisk bakgrund än svensk till denna tjänst.

”Tre av tjänsterna innebär mångfalds-/projektanställning hela 2006 och en av tjänsterna är mångfalds-/projektanställning alternativt utlägg på produktionsbolag hela 2006.”

Sista ansökningsdatum: 2005-11-13.

Programledare/producent (heltid)
Du kommer varannan vecka att arbeta som programledare för vårt morgonprogram (sänds kl 6-9). Programmet har stark underhållningskaraktär men kan också ta upp aktuella nyhetsämnen. Det är mycket kontakt med lyssnarna i sändningen, via telefon, mejl och SMS. I kontakten med lyssnarna låter vi ibland lyssnarna själva ta upp olika frågor, ibland väljer vi ämnen.

Varannan vecka kommer du att vara producent för morgonprogrammet och ett underhållningsprogram riktat till framförallt kvinnor 30-50 år (sänds kl 9-11).
Vi söker dig som är kvicktänkt, kreativ och humoristisk.

Programledare (heltid)
Denna tjänst innebär att du arbetar som programledare för vårt nya underhållningsprogram riktat till framförallt kvinnor 30-50 år (sändning kl 9-11). Du ska ha god inblick i vilka frågor som är intressanta för den här lyssnargruppen och ta upp dem i programmet på ett sätt som lockar fler kvinnor att lyssna på P4 Värmland.
Vi söker dig som är kvicktänkt, kreativ och humoristisk.

Aktualitetsprogramledare (heltid)
Vi söker dig som har journalistutbildning eller motsvarande och erfarenhet av nyhets- och aktualitetsarbete. Du kommer att arbeta som programledare för vårt samhälls- och aktualitetsprogram Kontakt (sänds kl 15-16). Programmet följer upp nyheter och debatterar, diskuterar och fördjupa sig i dags- och tidsaktuella ämnen och samhällsfrågor.

Programledare (deltid 75%) alternativt utlägg av programproduktion på produktionsbolag

Vi söker dig som fem dagar i veckan vill programleda vårt nya underhållningsprogram som sänds kl 16-17.45. På den sena eftermiddagstiden ska P4 Värmland erbjuda glad och uppiggande radio som passar för folk i rörelse - på väg hem från jobb och skola, hämtning på dagis, mitt i middagsbestyren etc. I programmet ska också innehålla mycket kontakt med lyssnarna.

Projekt-/mångfaldsanställningen är på 75% av en heltid under hela år 2006. Alternativt kan programproduktionen läggas ut på externt produktionsbolag under 2006.

Skicka din ansökan till:

Kanalchefen
Sveriges Radio Värmland
Box 98
651 03 Karlstad

Eller mejl: ulla.wallden@sr.se

Frågor om tjänsterna besvaras av
redaktionschef Joachim Gustafsson eller
kanalchef Ulla Walldén.
Fackliga representanter är för SJF: Bengt Höglind och för
SIF: Urban Ericsson. Samtliga finns på tfn: 054-22 11 00. SACO:s representant: Evert van Berkel, tfn: 08-784 23 53.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".