Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
En härlig start på dagen - varje dag. Här får du senaste nytt varvat med filosofiska utsvävningar, humor,..
DAGENS GÄST

Vi dyker ner i julmatens kemi

Publicerat fredag 26 december 2014 kl 08.12
Och Malin drar en rövare om brysselkålsgenen
(1:03 min)
Malin Sandström, fysiker och vetenskapsskribent som matexperimenterar med oss Foto: Isabel Eriksson/Sveriges Radio
1 av 2
Malin Sandström, fysiker och vetenskapsskribent som matexperimenterar med oss Foto: Isabel Eriksson/Sveriges Radio
Matkemi Foto: Isabel Eriksson/Sveriges Radio
2 av 2
Matkemi Foto: Isabel Eriksson/Sveriges Radio

Hon är alltså fysiker, Malin Sandström som är här och snackar julmat, Kodjos gener och utför kemiska experiment i studion. 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".