Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
En härlig start på dagen - varje dag. Här får du senaste nytt varvat med filosofiska utsvävningar, humor,..

Varför ses just fransk mat som fint?

Publicerat tisdag 29 december 2015 kl 12.59
Jörgen, Richard Tellström och Hanna myser ihop efter intervjun. Foto: Paulo Saka/SR
Jörgen, Richard Tellström och Hanna myser ihop efter intervjun. Foto: Paulo Saka/SR

Svaret på det fick Martina, Hanna och Jörgen reda på i dag då de pratade med måltidsforskaren från "Historieätarna", Richard Tellström, om fransk mat och varför den moderna restaurangens historia började i just Frankrike. Gästpodden är ute. Klicka här för att lyssna nu!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".