Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Bästa sällskapet på förmiddagarna. Allt från artistintervjuer till trädgårdstips 9.30-13.00

Fänkål med ädelost

Publicerat måndag 6 september 2004 kl 14.43

Hogga hörde av sig med ett recept på fänkål...

2 fänkål
200g ädelost
Kesella

Skär roten av fänkålen och plocka isär så du får åtta fina blad. Skiva resten av fänkålen. Koka mjuk i saltat vatten. Spola i kallt vatten. Mixa fänkålsskivorna med kesella och ädelost. Fyll bladen med krämen.

Hälsningar Hogga.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".