Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Royal Wedding

The Banquet Menu

Published söndag 20 juni 2010 kl 10.46

Norway lobster from the west coast, served with summer truffles and truffle caviar, citrus marinated farmed cod on a bed of flowers with cucumber jelly and chilled green pea soup with Kalix whitefish roe

Landö char with herb coating, poached quail egg, green asparagus and beetroot from Gotland, served with a nettle and ramsons sauce

Sirloin of veal from Stenhammar with roasted shallot crisps, potato gratin with Allerum cheese, tomato terrine, carrots cooked with thyme in a white cabbage and tarragon gravy

Strawberry mousse with rhubarb centre and vanilla ice cream in white chocolate

Wine

Champagne Pommery 2000 Grand Cru

Sancerre Les Pierris 2008 Domaine Roger Champault

Pommard 1:er Cru Epenots 2002 Louis Jadot

Château Simon 2007 Sauternes

Our journalism is based on credibility and impartiality. Swedish Radio is independent and not affiliated to any political, religious, financial, public or private interests.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".