Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Christmas Butterscotch (Knäck)

Published tisdag 21 december 2004 kl 12.54

What you need:

3 dl sugar
3 dl treacle
3 dl cream
75 g almonds or other nuts (our expert says: Go nuts)

What you do:

Chop the nuts. Mix all the other ingredients together in a thick-bottomed pan and let simmer slowly while stirring all the while. After the mixture has passed the cold water test*, remove the pan from the stove and mix in the nuts.  Pour immediately into small paper moulds and place a toothpick in the middle of each.

*Drop half a teaspoon of the candy mixture into a cup of cold water.  If the drop stays together, the mixture is ready.

Our journalism is based on credibility and impartiality. Swedish Radio is independent and not affiliated to any political, religious, financial, public or private interests.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".