Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Quality of Swedish food getting worse

Publicerat torsdag 27 juli 2006 kl 12.19

Poor soil is being blamed for a reduction in mineral content.

According to the Swedish University of Agricultural Sciences, the amount of iron in Swedish wheat has almost halved since the 1960s.

The University is now warning that it means Swedes are not getting the minerals they need from the food.

Earlier this week, a newspaper study announced fruit and vegetables in Swedish supermarkets are often tasteless and of low nutritional value.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".