Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
En mix av de hetaste personerna och nyheter från jordens alla hörn.

Ulla Skoog

Publicerat måndag 5 oktober 2009 kl 13.33

Hon har flera gånger blivit utnämnd till Sveriges roligaste kvinna. Men som barn blev hon också utnämnd till klassens morgontröttaste - hon fick till och med sänkt betyg i ordning och uppförande för att hon försov sig ofta.

Dagens gäst - Ulla Skoog, är skådespelare och komiker, 58 år och har en gång i tiden drivit sitt eget lilla husdjurspensionat.

Föreställningen ”Ulla Skoog & Trond Lindheim … trallar vidare …” har efter en längre vinter- och vårturné nu kommit till Stockholm.

Premiär på torsdag den 8 oktober.

Hör hela intervjun med Ulla Skoog i måndagens P4 Extra. 13.05-15.00

Filmografi i urval

  • 1986 - Kunglig toalette
  • 1988 - S.O.S. - En segelsällskapsresa
  • 1989 - Lorry 
  • 1989 - Kurt Olsson - filmen om mitt liv som mig själv
  • 1989 - Ture Sventon, privatdetektiv
  • 1989 - Tre kärlekar 
  • 1990 - Kurt Olssons julkalender
  • 1994 - Yrrol
  • 1994 - Pillertrillaren
  • 1995 - En på miljonen
  • 1996 - Kalle Blomkvist
  • 1999 - Reuter & Skoog
  • 2003 - Hitta Nemo
  • 2005 & 2007 - Saltön
  • Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
    Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

    Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

    Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".