Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
En mix av de hetaste personerna och nyheter från jordens alla hörn.

Levande bläckfisk till middag

Publicerat torsdag 21 april 2011 kl 16.06
Levande bläckfisk på trendig restaurang
(4:28 min)
1 av 3
Foto: Gunilla Kinn.
2 av 3
Kommer reportern Katarina Andersson lyckas få i sig levande bläckfisk? Foto: Gunilla Kinn.
3 av 3
Mathistorikern Edward Blom tycker inte att levande bläckfisk är någon direkt smaksensation. Foto: Gunilla Kinn.

Mattrender kommer och går. Den senaste handlar om att sätta gaffeln i mat som lever. Eller i alla fall ser ut som om den lever. P4 Extra söndags reporter Katarina Andersson har gått på en restaurang som serverar levande bläckfisk.

P4 Extra söndag 24 april

Överläkare Carl Johan Behre om skadliga bantningskurer
Levande mat är nya trenden i New York

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".