Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Ett lätt sätt att vakna. Varje vardag 06-10.

Recept på Pajalagröt

Publicerat fredag 8 december 2006 kl 11.48

Så här gör du en egen laddning Pajalagröt

En liter färdig gröt, 4-6 personer:

1/2 dl linfrön
1/2 dl russin
1/2 dl katrinplommon
1/2 dl torkade aprikoser
1/2 tsk salt
7 dl vatten
1 dl havrekli
2 dl fiberhavregryn

Lägg allt utom havrekli i blöt i vattnet över natten.
Tillsätt kli och gryn och låt blandningen koka i 3-5 minuter under konstant omrörning.
Färdig gröt ska förvaras kylskåpskallt och står sig en vecka.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".