Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Ett lätt sätt att vakna. Varje vardag 06-10.

Mer mångfald i köket

Publicerat torsdag 5 maj 2011 kl 12.51
"De kommer att få jobba i ett provkök"
(4:55 min)
Chili. Foto: Claudio Bresciani/ Scanpix

Kil Innovation Food Arena har startat ett unikt matprojekt. Kvinnor med mångkulturell bakgrund ska lära sig om värmländska mattraditioner och värmländska råvaror. Samtidigt ska projektet stötta kvinnor som vill dela med sig av sina kunskaper och eventuellt starta företag. Maria Esbjörnsson är biträdande projektledare. Morgonradion fick en pratstund med henne.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".