Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Under förmiddagen ger vi dig fördjupande intervjuer och koll på senaste trenderna.

Kock Erik använde ogräs i maten Västergatan 23 april.

Publicerat torsdag 23 april 2009 kl 13.38
1 av 5
2 av 5
Kock Erik bjöd på nässelpesto. Foto: Carina Bergqvist/SR Kronoberg
3 av 5
Patrik Hammarstrand fyllde 2 kassar med böcker och tipsade om läsvärda böcker. Foto:Carina Bergqvist/SR Kronoberg
4 av 5
Glödande het serverades wokmat på tunnbröd.Foto: Carina Bergqvist/SR Kronoberg
5 av 5

Solen sken från en klarblå himmel och Kock Erik satt fyr i brasan. Han bjöd på wok över öppen eld med massor av grönsaker, honung, kryddor och serverade på knäckebröd. Våra lyssnare strömmade till när de hört om att vi serverar mat och ogräspesto som visade sig vara gjord på nässlor.

Idag bjöd vi på författare från varje världsdel då vi firade världsbokdagen. Patrik Hammarstrand tog med sig en trave böcker och alla titlar och författare hittar du under boktips på högersida.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".