Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Under förmiddagen ger vi dig fördjupande intervjuer och koll på senaste trenderna.
7 oktober 2010

Så produceras färdigrätten

Publicerat torsdag 7 oktober 2010 kl 13.48
Frysmat i kyldisk. Foto: Patrick Sörqvist/SvD/Scanpix

Frysdiskarna är fulla med färdigrätter, men hur går det till att ta fram en rätt egentligen?

Åsa Josell är utvecklingschef på Findus och berättar om idéer, trendkollar, provsmakningar, samt varför rätten sällan ser ut som på omslaget.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".