Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Under förmiddagen ger vi dig fördjupande intervjuer och koll på senaste trenderna.
13 oktober 2010

Expert på vett och etikett

Publicerat onsdag 13 oktober 2010 kl 12.34
1 av 2
Ulrika Bohman. Foto: Carina Bergqvist/Sveriges Radio
2 av 2
Ulrikas dukning. Foto: Carina Bergqvist/Sveriges Radio

Ulrika Bohman jobbar som servitris i Växjö och har också serverat på Nobelfesten. I Västergatan gav hon tips om hur man kan duka till vardags och fest hemma. Dessutom förklarade hon vad som gäller när man kommer till en fin findukad middag med flera glas och bestick. Börja utifrån med besticken och från höger till vänster med glasen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".