Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Förmiddagarna i P4 Halland tar upp det som ligger nära människan. Ämnen som träning, kost, trädgård,..

Med doft av citrongräs och chili

Publicerat måndag 17 oktober 2011 kl 09.49
1 av 4
Garnering är viktigt hemma hos familjen Low. Här serveras stekt fisk med hemmagjord sås. Foto: Sveriges Radio Halland
2 av 4
De första två rätterna är framdukade. Foto: Sveriges Radio Halland
3 av 4
Middagen är serverad. På bordet står nu currykyckling, stekt fisk med hemmagjord sås och bräserad sparris med räkpasta. Foto: Sveriges Radio Halland
4 av 4
Familjen Low: Marie, Sara och Mark. Foto: Sveriges Radio Halland

Hemma hos familjen Low i Halmstad står det alltid flera rätter på matbordet. När reporter Ingrid Arinell hälsar på dukar Sara Low, 25 år, upp en minibuffé bestående av stekt fisk, väldoftande kokosris, kycklingcurry och bräserad sparris med räkpasta. Hennes pappa Mark står för efterrätten, en krämig anrättning med mungbönor, kokos och råsocker.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".