Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Personliga möten, tävlingar, livemusik, överraskningar och senaste nytt från Jönköpings län.

Varför är det så svårt att skala äggen?

Publicerat torsdag 18 oktober 2007 kl 15.09
1 av 2
2 av 2
Therese Schultz, VD för Svenska Ägg. Foto: Magnus Fond

2007-10-18: - Äggen har blivit sämre och allt svårare att skala.

Det menar Kim Löwenborg i Anderstorp. Därför kontaktade hon Radiojouren.

- Inte alls, svarade Theres Schultz, vd hos Svenska Ägg. Det handlar istället om att inte koka och skala alltför färska ägg.

Therese Schultz svarar Kim Löwenborg om ägg

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".