Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Ditt frukostsällskap i vardagen. Nyheter, sport, trafik & väder blandas med musik, gäster & reflektioner...
Måndag 7/11

Chokladbollskaka

Publicerat måndag 7 november 2011 kl 09.28

Det här receptet kommer från Ann-Christine Wallner Hoppe som har stulit det från sin granne.

Gör en vanlig chokladbollssmet.
Havregryn, smör, vaniljsocker, socker, kakao och kallt kaffe.

Tryck ut som en botten i en form med löstagbar kant. Sätt i frysen undertiden du smälter choklad. Smält choklad i vattenbad.. (mintcrispchoklad...eller annan som man gillar) Häll chokladen över kakan och låt det stelna. Skär sedan i lämpliga bitar och ät och njut!!!!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".