Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/
Rádio Sápmi

Matdagar i Jokkmokk fokuserar på närproducerat

Publicerat onsdag 19 november 2014 kl 14.18
Viktoria Harnesk berättar om matdagarna i Jokkmokk
(5:49 min)
Samisk mat. Foto: Sveriges Radio Sameradion
1 av 2
Foto: Sveriges Radio Sameradion
Victoria Harnesk är projektledare för den nya boken Smak på Sápmi. Foto: Slow Food Sápmi/Bianca Brandon-Cox
2 av 2
Victoria Harnesk är projektledare för den nya boken Smak på Sápmi. Foto: Slow Food Sápmi/Bianca Brandon-Cox

Under tre dagar med start i morgon kommer mat att vara i fokus och man kommer att prata om allt från hur man får ut närproducerad mat till upphandlare och packetering och det avslutas det med mathantverkstävling 2015.

-

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio och SVT är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.


Vuođđu min journalistihkas lea luohtehahttivuohta ja bealátkeahtesvuohta.Ruoŧa Rádio ja Ruoŧa TV leat sorjjasmeahttumat politihkalaš, oskkolaš, ruđalaš, almmolaš ja priváhta sierraberoštumiid ektui.


Läs mer om hur vi bedriver vårt arbete:
Loga eanet mo mii doaimmahat bargguideamet:

Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".