Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Rádio Sápmi

Hur lagar man billig bra mat när börsen känns tom?

Publicerat torsdag 8 januari 2015 kl 11.54
Susanne Jonsson: Tänk som en kock
(4:49 min)
Susanne Jonsson Foto: Nils Pejryd, SVT
Susanne Jonsson Foto: Nils Pejryd, SVT

Idag får du tips på billig bra och även nyttig mat i Rádio Sápmi. Gokvällkocken Susanne Jonsson tipsar dig om hur du överlever en månad med slimmad ekonomi.

- Tänk som en kock och gör om resterna till något nytt, man ska inte slänga bra råvaror säger kocken Susanne Jonsson

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio och SVT är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.


Vuođđu min journalistihkas lea luohtehahttivuohta ja bealátkeahtesvuohta.Ruoŧa Rádio ja Ruoŧa TV leat sorjjasmeahttumat politihkalaš, oskkolaš, ruđalaš, almmolaš ja priváhta sierraberoštumiid ektui.


Läs mer om hur vi bedriver vårt arbete:
Loga eanet mo mii doaimmahat bargguideamet:

Användarkommentarer

Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".