Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Förmiddag i P4 Dalarna i Sveriges Radio, programmet som bland annat handlar om livsstil, hälsa, mat,..

Baconoliver

Publicerat tisdag 3 juni 2008 kl 12.02

Gröna urkärnade oliver

En halv baconskiva / oliv

Oregano

Tandpetare

Linda bacon runt oliven fäst med tandpetaren och strö över oregano. (går bra

att förbereda dagen innan)

In i ugnen ca 5-10 min 225 grader tills baconet fått färg.

Serveras med fördel varmt.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".